MS Vereniging Nederland heeft diverse samenwerkingsverbanden met partners die producten of diensten aanbieden die het leven van mensen met MS makkelijker maken.

Samenwerking Coloplast

Coloplast is al meer dan 70 jaar producent van medische hulpmiddelen op het gebied van continentie- en stomazorg.

Samenwerking Per Saldo

Per Saldo zet zich in voor de belangen van mensen met een pgb (budgethouders). Dit doen ze in de politiek en bij diverse instanties.

Samenwerking 113 Zelfmoordpreventie

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is dé nationale organisatie voor het voorkomen van zelfdoding.

Samenwerking Storytel

Vaak zijn oogproblemen een van de eerste symptomen van MS, omdat de ziekte ontstekingen in de oogzenuw kan veroorzaken.

Samenwerking Orthica

Al 40 jaar lang biedt Orthica een combinatie van kennis, educatie en voedingssupplementen die precies zijn afgestemd op verschillende levensfasen.