MS Vereniging Nederland heeft diverse samenwerkingsverbanden met partners die producten of diensten aanbieden die het leven van mensen met MS makkelijker maken.

Ledenvoordeel Coloplast

Coloplast biedt al meer dan 70 jaar hoogwaardige medische hulpmiddelen op het gebied van continentie- en stomazorg.

Ledenvoordeel Per Saldo

Het persoonsgebonden budget (pgb) is een belangrijk onderdeel van het zorgsysteem in Nederland.

Ledenvoordeel 113 Zelfmoordpreventie

113 Zelfmoordpreventie is een toonaangevende organisatie die zich inzet voor het voorkomen van zelfdoding in Nederland.

Ledenvoordeel Storytel

Storytel is de meest populaire audioboekendienst van Nederland. Waarom wij voor Storytel kiezen.

Ledenvoordeel Orthica

Als je kiest voor de supplementen van Orthica, kun je rekenen op producten met optimale doseringen, van hoogwaardige kwaliteit.