Nieuwsbrief januari 2022:

Op 25 januari 2022 hebben wij een nieuwsbrief verstuurd aan onze leden. Eenvijfde van alle leden ontvangt de nieuwsbrief nog per post.; de overigen via e-mail. Wij hopen zo snel mogelijk van iedereen een e-mailadres te hebben en iedereen per e-mail te kunnen informeren.
Je vindt deze nieuwsbrief ook op deze site onder het menu: Nieuwsbrieven

De regio Overijssel / Drenthe-Zuid heeft bijna 500 leden en beslaat heel Overijssel, het zuidelijk deel van Drenthe en de gemeente Noordoostpolder.

Elk jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd. Te denken valt aan koffieochtenden/middagen (al dan niet met een bepaald thema). Ook nodigen we soms gastsprekers uit die over hun vakgebied vertellen.

Op de hoogte blijven?
Leden van MS Vereniging Nederland die woonachtig zijn in onze regio informeren wij via e-mail over de activiteiten. Zorg daarom dat uw mailadres bij ons bekend is! U kunt dit doorgeven via info@msvereniging.nl.

MS Vereniging Nederland geeft mensen met MS een stem!

Mede dankzij uw lidmaatschap kunnen wij in de regio Overijssel / Drenthe-Zuid activiteiten blijven organiseren. Wij hopen u als lid te mogen verwelkomen.

Like ons op Facebook!

Ook op onze Facebook-pagina vind je actueel nieuws en aankondigingen van activiteiten.