Welkom op de website van regio Overijssel / Drenthe-Zuid

De regio Overijssel / Drenthe-Zuid heeft bijna 500 leden en beslaat heel Overijssel, het zuidelijk deel van Drenthe en de gemeente Noordoostpolder.

Rayon Overijssel-Noord richt zich op het noordelijk deel van Overijssel en het zuidelijk deel van Drenthe.
Rayon Overijssel-Zuid richt zich op het zuidelijk deel van Overijssel en omliggend Gelderland.

Elk jaar worden er binnen de rayons in onze regio diverse activiteiten georganiseerd. Te denken valt aan koffieochtenden/middagen (al dan niet met een bepaald thema).
Ook nodigen we soms gastsprekers uit die over hun vakgebied vertellen.

Leden van MS Vereniging Nederland die woonachtig zijn in onze regio informeren wij via e-mail over de activiteiten. Zorg daarom dat uw mailadres bij ons bekend is! U kunt dit doorgeven via info@msvereniging.nl.

MS Vereniging Nederland is ook te vinden op Facebook. Hier vind je actueel nieuws en aankondigingen van onze activiteiten.

MS Vereniging Nederland geeft mensen met MS een stem!

Ja, ik word lid en laat mijn stem horen! Bezoek onze Lid worden pagina voor meer informatie.
Wij hopen u als lid te mogen verwelkomen.

Mede dankzij uw lidmaatschap kunnen wij in de regio Overijssel / Drenthe-Zuid activiteiten blijven organiseren.

Corona

In afwachting van het uitdoven van de corona pandemie zijn tot nader bericht alle fysieke activiteiten en bijeenkomsten geannuleerd.