Skip to content

Welkom op de regio website van Overijssel & Drenthe-Zuid.
De regio Overijssel / Drenthe-Zuid heeft bijna 500 leden en beslaat heel Overijssel, het zuidelijk deel van Drenthe en de gemeente Noordoostpolder.

Elk jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd. Te denken valt aan koffieochtenden/middagen (al dan niet met een bepaald thema). Ook nodigen we soms gastsprekers uit die over hun vakgebied vertellen.

Op de hoogte blijven?
Leden van MS Vereniging Nederland die woonachtig zijn in onze regio informeren wij via e-mail over de activiteiten. Zorg daarom dat uw mailadres bij ons bekend is! U kunt dit doorgeven via info@msvereniging.nl.

MS Vereniging Nederland geeft mensen met MS een stem!

Mede dankzij uw lidmaatschap kunnen wij in de regio Overijssel / Drenthe-Zuid activiteiten blijven organiseren. Wij hopen u als lid te mogen verwelkomen.

Like ons op Facebook!

Ook op onze Facebook-pagina vind je actueel nieuws en aankondigingen van activiteiten.

24 oktober: Vaartocht in Kalenberg

Wij organiseren dit najaar een leuke activiteit en nodigen je hiervoor graag uit!

Even geleden hebben we wat extra budget gekregen van het landelijk team en dit geld willen we nu gaan gebruiken om met elkaar te gaan varen in de Wieden. De boot is van alle gemakken en voorzieningen (lift en invalidetoilet) voorzien, dus iedereen kan mee! Dit uitje is voor leden en hun partners.

We stappen op dinsdag 24 oktober om 12 uur op in Kalenberg en rond 16 uur meren we weer aan. Er is ruimte voor 60 personen.
Let op: We moeten wel voor een rolstoel 2 plekken reserveren. Dus graag aangeven of je gebruik maakt van een (elektrische) rolstoel.

De kosten zijn €10,00 pp en hiervoor krijg je een lunch met soep, broodjes en koffie/thee. Wil je daarnaast nog wat consumeren, is dit voor eigen rekening.

Voordat we de boot definitief vastleggen inventariseren we of er voldoende animo is. Dus geef je voor 20 september op en ga met ons mee op deze gezelige boottocht. We hanteren het principe wie het eerst komt het eerst maalt.
We kijken uit naar je komst,

Hartelijke groet,
Regioteam Overijssel / Drenthe zuid

ps: voor aanmelden over vragen kun je ook bellen met 0612429265

Agenda

Januari

Di09Jan11:00Di12:00Cursus RediscoverMe

Back To Top