Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

Wil jij ervaringsdeskundig MS-coach worden?

Gezocht: ervaringsdeskundige professionele coaches die zich willen certificeren tot MS-coach.

Gezocht: ervaringsdeskundige professionele coaches die zich willen certificeren tot MS-coach.

De MS-Coach, dat werkt!

Voor mensen met vragen over het blijven werken met MS, zoals bijvoorbeeld wat je wel of niet aan je manager of collega’s vertelt biedt de MS Vereniging Nederland gespecialiseerde hulp aan via MS-coaches. Dit zijn professionele, ervaringsdeskundige MS-coaches. Leden maken kosteloos gebruik van de telefonische spreekuren op werkdagen. Blijkt de vraag ingewikkelder van aard, dan is een persoonlijk begeleidingstraject een optie. Daaraan zijn uiteraard wel kosten verbonden.

De coaches van MS Vereniging Nederland

  • MS-coachzijn CCZ&W-gecertificeerd als ervaringsdeskundig coach
  • hebben ruime ervaring als professioneel coach
  • weten uit eigen ervaring hoe het is om met MS te leven en te werken

Het team MS-coaches van MS Vereniging Nederland

Het team MS-coaches bestaat inmiddels uit acht personen. Zij zijn opgeleid binnen het project “Ervaringsdeskundigheid Werkt”, onder leiding van het Centrum Chronisch Ziek en Werk (CCZW). Zij waren al professioneel coach en werkten in ruim 7 maanden toe naar dit belangrijke certificaat dat speciaal is gericht op het coachen van mensen (met een chronische ziekte) voor behoud van werk en participatie in de samenleving. Tijdens deze periode doorliepen zij een traject met opdrachten, intervisie en training. Door de combinatie van ervaringsdeskundigheid en professionele coachingsvaardigheden, weten deze coaches als geen ander met welke vragen en dilemma´s je in je loopbaan te maken kunt krijgen als je MS hebt. De MS Vereniging vindt het van belang dat mensen met MS zo lang mogelijk hun werk kunnen blijven doen. Door professionele MS-coaches in te zetten bieden wij zowel werknemers als werkgevers advies op maat en praktische oplossingen.

MS-coachOok specialiseren tot MS-coach?

Ben jij al coach, heb je MS en wil je graag jezelf verdiepen in het thema MS en Werk? Meld je dan aan voor het certificeringstraject tot MS-coach. Dat kan door een email te sturen, met motivatie en CV, naar: msvereniging.mscoaches@gmail.com

Wil je meer informatie over het certificeringstraject, kijk dan op deze link: http://www.centrumchronischziekenwerk.nl/certificeringstraject/

Direct contact?

Wil je een van onze coaches spreken tijdens hun spreekuur? Neem dan rechtstreeks contact op tijdens de volgende telefonische spreekuren, gratis voor onze leden:

Maandag van 18:00 tot 19:00 uur: Maria van Nies (06-2467 8264)
Dinsdag van 18:00 tot 19:00 uur: Tamara Bijleveld-Coene (06-4132 1715)
Woensdag van 14:00 tot 15:00 uur: Carolien Smeijsters (06-1883 4561)
Donderdag van 10:00 tot 11:00 uur: Lara Smit (06-1379 7021)
Vrijdag van 10:00 tot 11:00 uur: Sanja de Bruin (06-4003 3537)

Voor meer informatie over de MS-coaches KLIK hier

 

Geplaatst op 6 februari 2017

X