Ga naar hoofdinhoud

MS Vereniging Nederland kent twee adviesorganen, een Medische Adviescommissie, bestaande uit zorgprofessionals, en een Adviesplatform, bestaande uit ervaringsdeskundigen met verschillende achtergronden. Mensen met MS die lid zijn van onze vereniging.

Dit Adviesplatform voorziet het bestuur – gevraagd en ongevraagd – van advies. Onderwerpen waarover het Adviesplatform zoal adviseert, vind je in ons jaarverslag 2021.

De leden van het Adviesplatform komen uit verschillende delen van het land. Voorzitter is Nout Verbeek, tevens coördinator van de regio Groningen/Drenthe-Noord. Het Adviesplatform vergadert in beginsel maandelijks digitaal en één keer per jaar fysiek.

Vanwege het vertrek van enige leden zijn er vacatures ontstaan. Graag komen wij in contact met leden die interesse hebben om een bijdrage te leveren aan de advisering van het bestuur van de vereniging.

Interesse?
Mail je motivatie naar info@msvereniging.nl.