MS Vereniging Nederland zoekt een

Projectmedewerker voor 24 uur per week

Als projectmedewerker ondersteun je de communicatieadviseur en vrijwilligerscoördinator. Je bent zorgvuldig, zelfstandig en collegiaal. Je takenpakket is afwisselend en bestaat uit ondersteunende redactionele, organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Je bent dienstverlenend ingesteld en communicatief sterk. Als projectmedewerker maak je deel uit van het landelijk team van de vereniging; op dit moment bestaande uit 5 parttimers. Met je opmerkzaamheid en oog voor detail lever je een bijdrage aan de projecten van MS Vereniging Nederland.

Wie wij zijn

MS Vereniging Nederland is met circa 7.800 leden de enige onafhankelijke patiëntenvereniging in Nederland voor mensen met multiple sclerose (MS) en aanverwante ziekten en hun direct betrokkenen. Met onze activiteiten en diensten ondersteunen we mensen met MS en hun naasten. Dit doen we door het behartigen van hun belangen bij onder andere zorgverzekeraars, zorgprofessionals en de politiek, door het geven van informatie en advies en door hen in contact te brengen met andere mensen met MS en/of hun naasten.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van onze projectmedewerker:

• Bijdragen aan het beheer van onze websites mswerkloket.nl en www.msvereniging.nl.
  • Opstellen van nieuwsbrieven.
  • Bijhouden van de mailbox van de redactie.
  • Aanspreekpunt voor redacteuren, vertalers en de onderzoeksgroep.
  • Organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Wij vragen:

• Je werkt zorgvuldig, gestructureerd en planmatig.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid van de Nederlandse taal.
  • Je bent stressbestendig en flexibel.
  • Werk- en denkniveau: MBO+.
  • Ca 1-2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Affiniteit met onze doelgroep: mensen met MS.

Wij bieden:

• Een functie met veel mogelijkheden tot eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden.
  • Een prettige werkomgeving met 5 collega’s in een open sfeer.
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele werktijden en reiskostenvergoeding.
  • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen.
  • Een salaris van bruto €2.000 per maand (op basis van 40 uur).
  • Een arbeidscontract voor 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Procedure

Wij onderschrijven het belang van een inclusieve werkomgeving en nodigen mensen met een (arbeids)beperking aan om te solliciteren.

Stuur bij interesse vóór 26 mei een motivatiebrief en CV t.a.v. Chris Schouten, directeur, naar communicatie@msvereniging.nl ovv ‘sollicitatie projectmedewerker.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ellemieke de Wolf, communicatieadviseur: tel. 06 4147 2640.

MS Vereniging Nederland is gevestigd aan de Fornheselaan 118 in Den Dolder. Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer; parkeren is gratis.

.