Vacature bestuurslid MS Vereniging / MSweb (m/v)

Het bestuur van MS Vereniging Nederland/ Stichting Vrienden van MSweb zoekt in verband met uitbreiding van het bestuur twee nieuwe bestuursleden.

MS Vereniging Nederland is een dynamische vereniging met een uitvoerend bestuur bestaande uit 7 mensen, deels met en deels zonder MS , een enthousiast landelijk team van 5 medewerkers en 270 actieve vrijwilligers werkzaam in onze 20 regio’s. De vereniging heeft een ambitieus meerjarenbeleidsplan opgesteld, waarin verwoord een nadere uitwerking van onze drie kerntaken: belangenbehartiging, infovoorziening en lotgenotencontact. Per direct zoeken wij twee nieuwe bestuursleden die het leuk vinden om hieraan mee te werken.

1.       Bestuurslid met kennis van en ervaring in communicatie en marketing;

2.       Bestuurslid met een algemene financiële achtergrond.

Beiden moeten voldoen aan het algemene profiel voor bestuursleden. Beide functies zijn onbezoldigd. Het bestuur komt ongeveer zes keer per jaar bij elkaar.

Solliciteren

Spreekt één van beide vacatures  u aan of weet u iemand die graag MS Vereniging Nederland wil ondersteunen op bestuurlijk niveau? Voor algemene inlichtingen, schriftelijke sollicitatie of voordracht kunt u mailen naar Hermien Kosian, secretaris via hermienkosian@changekitchen.nl onder vermelding van vacature bestuurslid.

Over de vereniging

Meer informatie over de structuur van MS Vereniging Nederland / Stichting Vrienden van MSweb leest u hier.