Uitnodiging: presentatie stamceltherapie en ALV

Op zaterdag 23 juni 2018 vindt in Breukelen de Algemene Ledenvergadering plaats. Het bestuur nodigt u hier van harte voor uit. Voorafgaand aan de vergadering is er een presentatie over stamceltherapie.

Jan van Amstel voorzitter MS Vereniging Nederland

Programma:

10.00 uur: inloop

10.30 uur: presentatie ‘Onderzoek naar stamceltherapie voor mensen met MS’ door Boaz Spermon (Stichting Op de Been) en Joep Killestein (neuroloog MS Centrum VUmc)

11.30 uur: pauze

11.45 uur: algemene ledenvergadering

12.30 uur: afsluiting met lunch

Joep Killestein vertelt over stamceltherapie in Nederland

Joep Killestein van het VUmc vertelt over het onderzoek naar stamceltherapie in Nederland

Over het stamcelonderzoek van het VUmc

Het VUmc wil meedoen aan een groot internationaal onderzoek vanuit Noorwegen. Op deze manier kan het centrum stamceltransplantatie in Nederland aanbieden aan de mensen die het nodig hebben en meer kennis ontwikkelen over welke personen met agressieve MS baat hebben bij de behandeling.