Na het succes van de introductielessen bieden wij in samenwerking met Stichting ReDiscoverme een reeks van acht danslessen aan. ReDiscoverme is een vorm van dans voor iedereen die op een veilige en plezierige manier fysiek bezig wil zijn en zichzelf via beweging wil uiten!

Onder begeleiding van twee vakdocenten van Stichting ReDiscoverMe ga je samen in beweging. Je werkt vanuit je eigen mogelijkheden, waar verbinding, zelfontplooiing en empowerment centraal staan. Door te bewegen, dansen, delen en met elkaar te verbinden, verbreken we de ‘hoe het was en wat ik kon’ en buigen we dit om naar ‘hoe het is en wat ik kan’.

De lessen vinden plaats op dinsdagochtend om 11 uur. De eerste les is op dinsdagochtend 14 september.

Deze lessenreeks kost normaal € 55; leden van onze vereniging krijgen een korting van € 15.