Uitnodiging: 22 juni ALV en themalezing over voeding

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 22 juni 2019. Deze ALV vindt plaats in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.

• 10.00 uur: inloop
  • 10.30 uur: presentatie ‘MS Eet anders-programma‘ door Anne-Marie Ernst-Stegeman
  • 11.30 uur: pauze
  • 11.45 uur: Algemene Ledenvergadering
  • 12.30 uur: afsluiting met lunch

Eet Anders-experiment
De presentatie over voeding op 22 juni is in handen van Anne-Marie Ernst-Stegeman. Zij heeft zich namens Voeding leeft beziggehouden met de wetenschappelijke onderbouwing en praktische toepassing van het MS Eet anders-programma (hoe eet je dan).
Inmiddels hebben 600 mensen met MS dit programma gevolgd en staan er 500 potentiële deelnemers op de wachtlijst.

ALV ‘on tour’
De ALV gaat het land in. Deze eerste editie trekken wij naar onze leden in het noorden van het land. Wij zijn te gast in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. In november zullen wij Schiphol aandoen.

Informatie en aanmelding
Zodra u zich aanmeldt, ontvangt u per e-mail de vergaderstukken. Meld bij uw aanmelding svp uw naam, geboortedatum en met hoeveel personen u komt.