Vanmorgen vond onze halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Zoals gebruikelijk werd de vergadering voorafgegaan door een themalezing.

Vanwege de coronamaatregelen werden zowel themalezing als algemene ledenvergadering digitaal uitgezonden.

Themalezing blaas- en darmproblemen

De themalezing werd dit keer verzorgd door dr. Bertil Blok van het Erasmus Medisch Centrum, en ging over blaas- en darmproblemen bij MS. Hieronder kun je de lezing van dr. Blok terugkijken, eventueel met de bijbehorende Powerpoint.

Algemene ledenvergadering

Voor het eerst in de geschiedenis van MS Vereniging Nederland was de algemene ledenvergadering geheel digitaal. Leden konden vanuit huis meeluisteren, vragen stellen en stemmen. De digitale ledenvergadering is opgenomen en met de link hieronder terug te kijken.

Let op: stemmen is niet meer mogelijk.