Lettergrootte: e E Sitemap

16 mei symposium leefstijl

Op zaterdag 16 mei organiseert MS Vereniging Nederland een landelijk symposium over leefstijl. Tijdens het symposium komen meerdere aspecten van leefstijl aan bod, waaronder voeding, beweging, werk en energiebalans. Ook is er een partnerprogramma.

Het symposium is één van de onderdelen van ons leefstijl-programma voor 2020. Naast het symposium organiseren wij een serie voorlichtingsbijeenkomsten over voeding en publiceren we elk kwartaal een leefstijl-nieuwsbrief. Aan het eind van het jaar verschijnt een Leefstijl-special bij ons magazine MenSen.

Voorlichting MS en voeding

Praktische informatie symposium:

• datum: 16 mei 2020
  • tijd: van 10 tot 15 uur
  • locatie: Amersfoort
  • kosten: € 10 voor leden, € 25 voor niet-leden

Voorlichtingsbijeenkomsten voeding
De voorlichtingsbijeenkomsten voeding vinden plaats op:

• 6 juni (in Deventer, Rotterdam en Breda)
  • nog te bepalen data en locaties na de zomer

Leefstijl-nieuwsbrief
De leefstijl-nieuwsbrief verschijnt rond 21 maart, 21 juni, 21 september en 21 december. Leden die onze reguliere digitale nieuwsbrieven ontvangen, krijgen ook de leefstijl-nieuwsbrief automatisch toegezonden.

Ontvang je onze digitale nieuwsbrieven nog niet? Geef dan je mailadres aan ons door.