Ga naar hoofdinhoud

Dialoog met de Samenleving

Van Contract naar Dialoog met de Samenleving

Op dinsdag 17 november a.s. is het weer zover! Zuyderland organiseert dan de jaarlijkse ‘Contract met de Samenleving’ bijeenkomst. In 2020 heeft het ‘Contract met de Samenleving’ haar naam veranderd naar ‘Dialoog met de Samenleving’. De jaarbijeenkomst vindt dit jaar vanwege de Corona-uitbraak en bijkomende maatregelen, plaats in de vorm van een interactief Webinar.

Het Webinar zal in het teken staan van ‘Samen op weg naar de beste zorg, zo thuis mogelijk’, waarbij Zuyderland graag samen met burgers in gesprek (dialoog) gaan om kleur en invulling te geven aan ‘De beste zorg’. Wat is voor u de ‘beste’ zorg? Hoe kunt u meedenken over de ‘beste’ zorg in Zuyderland? Wat doet Zuyderland al? Dat zijn een paar thema’s die besproken worden aan tafel, waarin de stem van patiënten, burgers en cliënten centraal staat.

Tijdens het Webinar zal aan tafel gespreksleider Kirsten Paulus, bekend van L1, plaatsnemen met verschillende inhoudelijke sprekers die elkaar zullen afwisselen. Meer informatie over de sprekers vindt u hieronder bij ‘Sprekers’. Naast inhoudelijke verhalen van de sprekers aan tafel, zullen er tijdens het Webinar ervaringsverhalen worden gedeeld, filmpjes worden getoond, discussies plaatsvinden en is er de mogelijkheid om actief deel te nemen door vragen te stellen in de openbare chat. De vragen zullen live beantwoord worden aan tafel.

Geïnteresseerd? Meldt u hieronder aan om het Webinar te kijken!
Mocht u graag het Webinar willen kijken, maar niet beschikken over de middelen om het online te kijken, laat het Zuyderland dan weten en Zuyderland zoekt samen met u naar een passende oplossing.

WANNEER:

Dinsdag 17 november 2020 . Gratis deelname. Aanvang 17.00 uur. Duur 1.5 uur. inclusief korte pauze.

WAAR:

Webinar, op je PC, laptop, tablet of telefoon en vanuit je woonkamer

AANMELDEN:

Klik ‘Schrijf je nu in‘  Post-it voor meer informatie en aanmelden.

De deelname is gratis.
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier Aanmelden: Webinar ‘Van Contract met de Samenleving naar Dialoog met de Samenleving’ .

Aanmelden kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren
Heeft u vragen dan kunt u altijd mailen naar: themabijeenkomst@zuyderland.nl.

 

Back To Top