Welkom op de website van regio Limburg Zuid

De regionale werkgroep Limburg Zuid organiseert bijeenkomsten, al dan niet met een bepaald thema, en avonden gericht op informatievoorziening en/of belangenbehartiging. Wanneer je lid bent van de MS Vereniging Nederland en woonachtig in onze regio informeren wij je via email over alle regio-activiteiten.

MS Vereniging Nederland geeft mensen met MS een stem!

Ja, ik word lid en laat mijn stem horen! Wij hopen u als lid te mogen verwelkomen.

Regio nieuws

De laatste nieuwsbrief van 2023 is uit

Dagen, weken, maanden……en dan tellen we af naar de laatste dag van 2023. Dat is meestal het moment dat we…

Maart 2024

Di05Mar11:00Di12:00Cursus RediscoverMe

Wo20Mar09:30Wo16:00MS Inloopdag Zuyderland Sittard

April 2024

Wo17Apr09:30Wo16:00MS Inloopdag Zuyderland Sittard

Leden van MS Vereniging uit de regio Limburg Zuid met een geldig email adres ontvangen automatisch een uitnodiging via email. Ontvang je deze mail niet, geef dan je mailadres door aan onze Ledenadministratie. Onze activiteiten en bijeenkomsten worden ook aangekondigd op onze Facebook pagina.