Welkom op de website van regio Zuid Limburg

Elk jaar worden er activiteiten georganiseerd, al dan niet met een bepaald thema, maar ook avonden gericht op informatievoorziening en/of belangenbehartiging.

Wanneer u lid bent van de MS Vereniging Nederland en woonachtig in regio Zuid Limburg informeren wij u via email over alle activiteiten in onze regio.
Onze activiteiten en bijeenkomsten worden ook aangekondigd op onze Facebook pagina.

Vacature regio coördinator

MS Vereniging regio Zuid-Limburg zoekt een nieuwe regio coördinator!

Klik hier voor meer informatie over deze vacature …

MS Vereniging Nederland geeft mensen met MS een stem!

Ja, ik word lid en laat mijn stem horen! Bezoek onze Lid worden pagina voor meer informatie.
Wij hopen u als lid te mogen verwelkomen.

Corona

In afwachting van het uitdoven van de corona pandemie zijn tot nader bericht alle fysieke activiteiten en bijeenkomsten geannuleerd.

Geen evenementen

Leden van de MS Vereniging uit de regio Zuid Limburg met een geldig email adres ontvangen automatisch een uitnodiging via email.
Onze activiteiten en bijeenkomsten worden ook aangekondigd op onze Facebook pagina.

Agenda alle activiteiten en bijeenkomsten

Regionaal nieuws

Het laatste nieuws uit de regio:

Een volledig overzicht van het regionale nieuws vind u hier….