Zuid-Holland Zuid

Welkom op de website van regio Zuid-Holland Zuid

Regio Zuid-Holland Zuid heeft bijna 500 leden. Met 2 contactgroepen zijn we actief in Hoekse Waard en Spijkenisse. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd. Te denken valt aan koffieochtenden/middagen (al dan niet met een bepaald thema). Ook nodigen we soms gastsprekers uit die over hun vakgebied vertellen. Wanneer je lid bent van de MS Vereniging Nederland en woonachtig in onze regio informeren wij je via email over alle regio activiteiten.

Contactgegevens regio Zuid-Holland Zuid

Algemeen e-mailadres
zuidhollandzuid@msvereniging.nl

Contactgroep Hoekse Waard

 • 1e vrijdag van de maand, 10.00 – 12.00 uur
 • Locatie: Kerkelijk centrum Maranatha Kerkstraat 57, Oud- Beijerland
 • Informatie: Leen Spaans, fam.spaans@hetnet.nl

Contactgroep Spijkenisse

Hieronder stellen we de vrijwilligers van de contactgroep Spijkenisse zich aan je voor. En dat niet alleen…. ook de eerste bijeenkomst is gepland. Nieuwsgierig? Bekijk op deze pagina onze agenda, meld je aan en maak kennis. We zijn enorm benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Helpende handen zijn van harte welkom.
Saskia, Susanne en Sandra

Onze vrijwilligers

Saskia Kunst zit nog in een keuringsproces, maar zit niet graag stil en wil heel graag iets voor de maatschappij betekenen. Ze heeft zin om met haar enthousiasme mensen te bereiken en leuke activiteiten te verzinnen voor de regio. Bijvoorbeeld een bezoekje aan Futureland.

Susanne Voogd houdt wel van een uitdaging. Als mede-oprichtster van Klimmen tegen MS heeft ze de nodige organisatietalenten in huis. Susanne hoopt op een mooi programma met sportieve, informatieve en creatieve bijeenkomsten. Zelf is ze sportief en houdt ze van koken en de zorg voor haar twee kinderen.

Sandra Lagendijk is vrolijk en positief ingesteld en staat graag voor anderen klaar. Het lijkt haar fijn, om haar positiviteit over te brengen op lotgenoten. Samen inspirerende verhalen delen, waar je kracht uit kunt putten. Een luisterend oor kunnen bieden vindt ze ook belangrijk. De termen onderzoekend en uitzoekend passen haar wel. Daarom ziet ze er naar uit, om met de medevrijwilligers activiteiten te bedenken en te organiseren. Sandra zwemt graag en vindt haar rust in koken en tuinieren.

Steun de MS vereniging regio Zuid-Holland Zuid!

Evenementen in de regio Zuid-holland Zuid

Het laatste nieuws uit de regio

 • Cursus ReDiscoverMe (8 danslessen, online)

  1 april 2024

  In samenwerking met Stichting ReDiscoverMe bieden we een nieuwe reeks van acht danslessen aan. ReDiscoverMe is een vorm van dans…
 • MS.nl is bijna klaar, doe jij als eerste mee met de Proeftuin?

  19 januari 2024

  MS.nl is een nieuw online platform voor mensen met MS en hun naasten en heeft drie belangrijke pijlers: Jij kunt…
 • 4 nieuwe Can Do More groepen, op locatie en digitaal!

  24 augustus 2023

  Last van vermoeidheid? Steeds meer stress? Probeer Can Do More! MS heeft een grote impact op je leven, en dat…
 • HagaZiekenhuis opent MS-centrum

  12 juli 2023

  Het HagaZiekenhuis opent een MS-centrum. In dit gespecialiseerde kennis- en behandelcentrum in Den Haag en Zoetermeer onderzoeken en behandelen we…
 • Mijn ervaringen met respijtzorg

  10 mei 2023

  Door MSweb.nl is 2023 uitgeroepen tot jaar van de Mantelzorg en Respijtzorg. Even in het kort: Mantelzorg is onbetaalde en…

Het Regionaal Nieuwsbericht

Vacatures

Contact

 • Secretaris
  Susanne Voogd
 • Website & nieuwsbrief
  Sandra Lagendijk, Susanne Voogd

Schrijf je in voor de regionale nieuwsbrief