Hartelijk welkom op de website van regio Zuid-Holland Oost

De regio Zuid-Holland Oost is ingedeeld in drie rayons:

• Dordrecht
  • Gorinchem
  • Gouda

en hun omliggende gemeenten.

De gehele regio heeft ongeveer 400 leden. Enthousiaste vrijwilligers zijn actief, zowel bestuurlijk als regionaal. Wat elk rayon allemaal voor u kan betekenen kunt u lezen op deze website.

Onze vrijwilligers organiseren regelmatig bijeenkomsten. Heeft u interesse, kijk dan voor datum en onderwerp op de Agenda bijeenkomsten.

Wilt u een keer praten met iemand die weet waarover u het heeft of wilt u meer informatie over de vereniging? Ga dan naar Werkgroep ZHO.

Informatie over MS kunt u terugvinden  in:

Bezoek regio Zuid-Holland Oost ook op

Maart

Di05Mar11:00Di12:00Cursus RediscoverMe

Regio nieuws

Vacature redacteur RegioNieuws

Vijf keer per jaar maakt regio Zuid-Holland Noord RegioNieuws, een digitaal magazine met weetjes en nieuws voor, en soms over, leden van de vereniging in de regio. Wij zoeken iemand die de redactie en publicatie van dit magazine voor zijn of haar rekening wil nemen.