skip to Main Content

Contactbijeenkomsten: (Deze vinden op dit moment geen doorgang)

Elke laatste woensdag van de maand (m.u.v. juli en december) van 13.30 tot 15.00 uur kunnen mensen met MS uit Delft en omstreken elkaar ontmoeten in het BASALT – Sophia Revalidatiecentrum, Reinier de Graafweg 1, 2625 AD  Delft Telefoon: 015 – 278 0 278.

Onder het genot van een kopje koffie komen alle onderwerpen waar iemand mee kan zitten aan de orde.

Alles wat daar besproken wordt, blijft vertrouwelijk en er is veel ervaring die kan worden gedeeld omdat er ook mensen zijn die deze ziekte al vele jaren hebben.

Contactpersoon: Vacature

Telefoon: 070 – 3194580

Zwemmen: Inlichtingen bij BASALT – Delft  (015 – 278 0 278)

De mogelijkheid bestaat om via het rayon Delft te zwemmen in het extra verwarmde bad van het Sophia Revalidatiecentrum onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Voor inlichtingen en kosten kunt u contact opnemen met de Rayon-vertegenwoordiger van Delft

Vacature

Koor voor mensen met fysieke beperkingen

Wij zijn gestart met een koor voor mensen met een fysieke beperking. Deze beperking kan variëren van MS, rugklachten, gehoorproblemen, rolstoelgebruiker etc.

We repeteren een uur op dinsdagavond in een ruimte van Sophia revalidatie Delft. We proberen zoveel mogelijk aan te passen aan de behoefte van onze leden.

Zingen ontspant, geeft energie en samen zingen biedt gezelligheid.

We zoeken nog leden. Als er bij jullie geïnteresseerden zijn uit de regio Delft e.o. (Haaglanden, Rijnmond, Midden Delfland, Westland, Lansingerland enz) kunnen ze misschien een repetitie bijwonen?

Met vriendelijke groet,

Esther Lageweg
Secretaris Let it go koor

 

130920

Back To Top
X