Ga naar hoofdinhoud

Beweegcoach Delft en Westland

Sporten met een beperking
Sporten en bewegen is iets dat landelijk volop in de aandacht staat. Regelmatig sporten en bewegen houdt mensen fit en is goed voor sociale contacten. Voor mensen met een beperking blijkt dat het moeilijker is hun weg te vinden naar een geschikte sport of beweegactiviteit.

De beweegcoach
De beweegcoach is in het leven geroepen om mensen met een beperking te helpen bij het vinden van een passende beweegactiviteit. De beweegcoach is er om te ondersteunen, begeleiden, stimuleren en voor het wegnemen van drempels.

Daarnaast kan de beweegcoach ook de sportaanbieders ondersteunen bij het opzetten en/of aanpassen van activiteiten voor mensen met een beperking. Aan ondersteuning door de beweegcoach zijn geen kosten verbonden.

Voor wie?
De beweegcoach is bedoeld voor inwoners van Delft en het Westland met een lichamelijke, verstandelijke, psychische of zintuiglijke beperking, een vorm van autisme of een chronische ziekte.

Hoe werkt het?
U kunt uw sportvraag via het online formulier hier onder, telefonisch of via een e-mail indienen. Vervolgens gaat de beweegcoach in een persoonlijk gesprek kijken naar uw wensen, (on)mogelijkheden en interesses. Daarna gaat de beweegcoach aan de slag om een passende bewegingsactiviteit te vinden. De beweegcoach blijft, zolang het nodig is, begeleiding bieden!

Meer informatie? 

Ivy Kahlmann
T 015 2 618 648

Back To Top