Skip to content

Wat doet MS Café Amersfoort?

MS Café Amersfoort organiseert 6 tot 8 keer per jaar voor de leden in regio Amersfoort mooie activiteiten of gezellige bijeenkomsten. Regelmatig is er een thema bijeenkomst over fysiotherapie, valpreventie, dans of voeding. Wij proberen een netwerk te creëren van MS patiënten, hun partners en zorgverleners. Met fysieke bijeenkomsten en netwerken verbinden we MS’ers en betrokkenen aan elkaar. Voor MS’ers die het een uitdaging vinden om de schaarse energie te verdelen tussen therapie, (vrijwilligers-)werk, thuis en sociaal leven. Voor partners /zussen / mantelzorgers die graag hun ervaringen willen delen. Of met betrokken fysiotherapeuten die zich actief inzetten voor MS’ers.

Graag komen we in contact met jou om jouw behoeften te horen. Ben je tussen de 20 en 65 jaar (of voel je je zo jong) en heb je behoefte aan ervaringen delen met ‘lotgenoten’? Hoe gaan anderen met de ziekte om? Sporten anderen? Gaan ze naar een fysiotherapeut? Kom naar MS Café Amersfoort voor gezelligheid, herkenning en een luisterend oor.

De bijeenkomsten worden meestal gehouden op donderdagavond bij Café Qwibus Emiclairhof 4 in Amersfoort. Een actieve bijeenkomst wordt meestal gehouden in Sporthal Rustenburg en een lezing/presentatie in Hart van Vathorst, Angelinapolder 3.

Nienke Hendriks-Brandsma is coördinator van MS Café Amersfoort. Ze organiseert samen met 3 vrijwilligers de activiteiten. Er is nog plek voor nieuwe vrijwilligers. Je mag ook af en toe helpen organiseren, zonder dat je vaste vrijwilliger wilt zijn. Mail ons! Vragen? Mail mij!

Zien we je binnenkort bij een activiteit? Graag aanmelden voor een evenement via Facebook of mail:

Coördinator: Nienke Hendriks-Brandsma
e-mail mscafeamersfoort@gmail.com

Rayon agenda

December

Wo13Dec12:00Wo14:00Kerstlunch 2023 in MSVN Rayon EemlandBijpraten op een heerlijke kerstlunch 203 in Maxima's - Leusden

Zat16Dec17:00Zat21:00MS-Cafe Utrecht presenteert: bowlingavond 2023SAVE THE DATE

Januari

Do18Jan19:30Do22:00Nieuwsjaarsborrel - MS Cafe Amersfoort18 januari 2024 nieuwsjaarborrel in MS Cafe

Wo31Jan14:00Wo16:00Nieuwjaarsbijeenkomst 2024 - MSVN Rayon EemlandBijpraten met champagne en een broodje!

Februari

Wo07Feb13:00Wo16:00Update 2024 - MS en Cognitie - dr Hanneke Hulst en teamUpdate MS en Cognitie en werksessies "Meet the scientist".

Back To Top