Ga naar hoofdinhoud

Rayon Eemland omvat de plaatsen Achterveld, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Soest, Woudenberg

Eerstvolgende activiteiten:

2023:

  • 18 januari – Nieuwjaarsborrel Qwibus Amersfoort
  • 18 februari – Danslab RediscoverMe Amersfoort
  • 25 januari – Nieuwjaarsbijeenkomst Leusden

De bijeenkomsten zijn bij Maxima’s, Maximaplein 7, Leusden-Zuid

Kees van Kleef
Rayoncoördinator: Kees van Kleef, e-mail mseemland@gmail.com

Rayon agenda

Maart

Wo15Mar20:00Wo21:30MS Informatiebijeenkomst

Rayon Eemland organiseert in samenwerking met Fabienne Schlingmann workshops ‘Vrij wezen’.

VRIJ WEZEN, willen we dit niet allemaal?
Vrij omdat je bijvoorbeeld even niets hoeft te doen, je vakantie of een vrij weekend hebt. Heerlijk is dat. Hoe fijn is het als je je kan beseffen dat je dit vrije gevoel altijd kan oproepen? Het is er namelijk altijd. We vergeten dit alleen zo snel omdat er zoveel MOET en gebeurt in ons leven. Het kan helpen om tijd voor jezelf te maken waarin je alle aandacht hebt voor jezelf, waardoor je deze vrijheid weer kunt voelen. Zelf heb ik, ondanks de MS, ook geleerd deze vrijheid steeds weer te vinden. Dit voelt heel rijk en vrij, en dat wil ik graag met jou delen!

Wat gaan we doen?
We gaan vrije bewegingen maken, dansen, rustig zitten, springen, of juist even schreeuwen of stil zijn. In alle rust en dan weer met muziek. Het belangrijkste is: Alles is goed! Op jouw manier, jouw eigen tempo en wat jij prettig vindt. Dit doe je samen met een groepje andere ‘nieuwsgierigen’ die dit ook willen ervaren en onder begeleiding van mijn suggesties.
Je zult merken dat je steeds meer gaat herkennen, ook als je druk bent en het leven vol is, dat je een VRIJ WEZEN bent!

>>meer info en aanmelden (pdf)

De Cleo app
Sinds een aantal maanden gebruik ik, Kees, de Cleo app. Ik merkte dat ik tijdens een doktersbezoek moeite had om mijn gestel van de afgelopen maanden terug te halen. Ik werd toen gewezen op de cleo app, die speciaal ontwikkeld is voor mensen met MS. Ik houd in de app een dagboek bij en heb zo zicht op mijn welzijn en kan dat dan ook terugkoppelen met de dingen die ik op een dag gedaan heb. Voor de rest staan er interessante verhalen, recepten,  blogs en nog veel meer in. De app is te downloaden uit de appstore.

>>meer lezen

Back To Top