Wij dringend op zoek naar rayoncoördinatoren voor de volgende rayons:

De functie van rayoncoördinator is op vrijwillige basis.

Functieomschrijving
We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met doorzettingsvermogen. Aangezien je werkt met andere vrijwilligers en bestuurders in regio Utrecht en met name het rayon, is het beslist geen dagtaak. Wij hopen dat je een hoge mate van zelfstandigheid bezit.

Als rayoncoördinator ben je het gezicht van de MS-vereniging in jouw regio! Je zorgt voor de uitvoering van het rayonbeleid en behartigt de belangen van het rayon. Je bezoekt de vergaderingen en adviseert het regiobestuur. Je adviseert en ondersteunt hen bij de bestuursvergaderingen. Tevens houd je toezicht op verenigingsactiviteiten in het algemeen en initieer je lokale en regionale verenigingsbijeenkomsten. Je bent in staat op verschillende niveaus te schakelen via eigentijdse communicatiekanalen.

Als rayoncoördinator werk je samen in een collegiaal rayonteam, met name voor kennisdeling, overleg en inspiratie, waarin een bijdrage van je wordt verwacht.

Competenties zijn: Proactief, empathisch, analytisch, omgevingsgevoelig en daadkrachtig.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

✓ Flexibel is
✓ Een “kar-duwer en trekker” is
✓ Kan omgaan met mail, Word & whatsapp
✓ Affiniteit heeft met de doelgroep, mensen met MS en hun netwerk
✓ Kan samenwerken, maar ook alleen
✓ MS Vereniging in en buiten de regio kan vertegenwoordigen waar nodig
✓ Richting kan geven aan en een groep vrijwilligers kan motiveren
✓ Dan bent u bij ons op het juiste adres!!

Wat krijg je ervoor terug:

• Je maakt deel uit van een enthousiast regioteam
  • Je bouwt persoonlijke contacten op in de regio en kunt deelnemen aan regionale activiteiten
  • Je kunt deelnemen aan trainingen en aanspraak maken op ondersteuning van de MS Vereniging
  • Een bedrijfsongevallenverzekering en vergoeding van kosten op basis van landelijk systeem
  • Een jaarlijks uitje in de regio en een attentie van de MS Vereniging

Ben jij degene die we zoeken?

Neem dan contact op met regiocoördinator Richard Rijkers

Richard Rijkers