Logo MSVN Utrecht 01

Welkom op de website van regio Utrecht. Met ca. 800 leden zijn we één van de grootste regio’s van Nederland.

Elk jaar worden diverse activiteiten georganiseerd in de provincie Utrecht, in alle rayons. Onderaan deze pagina staat onze agenda met het activiteitenoverzicht. Te denken valt aan een barbecue, een kerstlunch, een beweegmiddag, een (thema)bijeenkomst in een buurtcentrum of kroegje. Ook worden er regelmatig deskundigen uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over een bepaald vakgebied. Ook bezoeken wij mensen die daar behoefte aan hebben thuis of kunnen telefonisch bij ons terecht voor een luisterend oor.

Leden van MS Vereniging Nederland die woonachtig zijn in de regio Utrecht informeren wij regelmatig via e-mail over de activiteiten in onze rayons. Zorg daarom dat je mailadres bij ons bekend is! Je kunt dit doorgeven via info@msvereniging.nl.

MS Vereniging Nederland geeft mensen met MS een stem!

Ja, ik word lid en laat mijn stem horen! Wij hopen u als lid te mogen verwelkomen.

April

Vr19Apr19:30Vr21:30MS Cafe UtrechtGezellig bijpraten met een kop koffie, glas bier, wijn of frisje!

Ma22Apr14:00Ma17:00MS Cafe Amersfoort bijeenkomstBijeenkomst en bijpraten met een drankje

Mei

Di07Mei11:00Di12:00Cursus RediscoverMe

Wo15Mei10:15Wo11:45Koffieochtend in 't Wapen van BunnikKoffie en thee drinken over MS, van alles en nog wat.

Di28Mei10:00Di16:30Wereld MSdag - Amersfoort aan de EemLezingen Gerald Hengstman en Coloplast - met boottocht Eemlijn (optioneel)

Do30Mei19:30Do21:30MS Cafe UtrechtGezellig bijpraten met een kop koffie, glas bier, wijn of frisje!

Regio nieuws

Actueel nieuws en aankondigingen van activiteiten vind je ook op:

• de Facebook-pagina van MS Vereniging regio Utrecht en
  • de Facebook pagina van MS Cafe Amersfoort

Regiobijeenkomsten:

• Stichtse Vecht: 1e woensdag van de maand in Breukelen.

Regio nieuws

Nieuwsbrief herfst 2023

De bladeren waaien van de bomen en de herfst is in volle gang. Gelukkig is er ook in dezxe periode…