Ga naar hoofdinhoud

Rayon Noord

Regio Overijssel/ Drenthe Zuid heeft twee rayons van waaruit activiteiten worden georganiseerd. Dat zijn de rayons Noord en Zuid.

De rayons organiseren elk jaar diverse activiteiten. Te denken valt aan koffieochtenden/middagen (al dan niet met een bepaald thema). Ook nodigen we soms gastsprekers uit die over hun vakgebied vertellen.

Leden van MS Vereniging Nederland die woonachtig zijn in Overijssel/ Drenthe Zuid informeren wij via e-mail over de activiteiten in onze rayons. Zorg daarom dat uw mailadres bij ons bekend is! U kunt dit doorgeven via info@msvereniging.nl.

MS Vereniging Nederland is ook te vinden op Facebook. Hier vind je actueel nieuws en aankondigingen van onze activiteiten.

MS Vereniging Nederland geeft mensen met MS een stem!

Ja, ik word lid en laat mijn stem horen! Bezoek onze Lid worden pagina voor meer informatie.
Wij hopen u als lid te mogen verwelkomen.

Mede dankzij uw lidmaatschap kunnen wij in de regio Overijssel / Drenthe-Zuid activiteiten blijven organiseren.

Bijeenkomsten

Rayon agenda