Skip to content

Naast schriftelijke informatievoorziening door middel van ons magazine ‘MailService’, hechten we veel belang aan direct contact met mensen met MS en betrokkenen. Vanwege het drastisch afbouwen van financiële bijdragen van vaste subsidieverstrekkers, zoals het Prinses Beatrixfonds en de overheid, voor Multiple Sclerose Vereniging Nederland (MSVN), zijn wij op zoek naar nieuwe wegen om onze activiteiten te financieren.

De sponsorwerkgroep van de regio Noord-Holland probeert fondsen te werven bij regionale bedrijven, de Hogeschool Inholland Haarlem organiseert inzamelingsactiviteiten en er zijn collecteboxen geplaatst bij lokale winkeliers. Wij stellen iedere donatie, sponsoring of gift enorm op prijs. Voor vragen over hoe u een bijdrage zou willen leveren, kunt u mailen met  onze financieel coördinator Donald Lupescu ( donald@djlbeheer.nl).

Bankdetails voor donaties:
MS Vereniging Nederland inz. Giften
Rekening:  NL23 INGB 000 6560492
Omschrijving: Donatie Regio Noord-Holland.

Dank u wel.

Acties voor de regio

Veilingavond Rotary Heerhugowaard Langedijk

Donderdagavond 14 november 2019 stond in het teken van een veilingavond van de Rotary Heerhugowaard Langedijk. De opbrengst van de veiling was dan ook bedoeld voor de stichting MS Research. Ook voor de MS Vereniging Noord Holland was een percentage weggelegd met als doel het lotgenotencontact in de gehele regio op te kunnen zetten. Namens de regio waren Donald Lupescu, financieel coördinator en Jody Mooij, secretaris aanwezig.

De avond vond plaats in een geweldig mooi pand (voormalig H.H. Engelsbewaarderskerk) in Hoorn. De avond begint al goed met lootjes die gekocht kunnen worden voor mooie prijzen. Na een inleidend praatje van de voorzitter en een heerlijk voorgerecht gaat de veiling van start. Er zijn 100 kavels dus de veiling gaat snel en voortvarend. Tussen het eten en de veiling door is er een interview met Mikki. Wellicht kennen jullie haar nog vanuit het programma ‘BN’ers in de zorg. Hier heeft ambassadeur van Research MS, Wolter Kroes, een dag met haar meegelopen. Als verassing voor iedereen, inclusief Mikki, kwam Wolter nog een aantal nummers zingen. Door het interview dat Mikki heeft gegeven werd de ernst van de ziekte nog duidelijker bij de aanwezigen en ging de veiling op een rap tempo door!

Aan het einde van de avond is er € 42.5000,– voor het MS Research opgehaald en mochten wij € 5.000 ,– ontvangen voor het opzetten van het lotgenotencontact in de gehele regio!

Namens de vereniging Noord Holland willen wij de Rotary Heerhugowaard Langedijk nogmaals bedanken voor dit prachtige bedrag! We gaan er mooie dingen mee doen!

Op de foto van links naar rechts: Rob Brink, voorzitter Rotary Heerhugowaard Langedijk, Jody Mooij, secretaris en Donald Lupescu, financieel coördinator

Back To Top