Ik wil mij graag even aan U voorstellen

Mijn naam is Tamara van Malsen.

Ik ben geboren in 1984. Ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje in Gelderland, maar ik woon sinds 2008 in Helden. Ik woon hier samen met mijn partner Richard, onze dochter Ziva, onze zoon Cillian en onze poes Pumba. Mijn hobby’s zijn lezen en haken.

2013 werd het jaar van de MS diagnose. Daarna is het in een rap tempo gegaan. Ik heb nog een jaar met vallen en opstaan gewerkt en sinds april 2014 ben ik helemaal thuis gekomen. In december 2014 ben ik uiteindelijk volledig afgekeurd.
Ik mis het werken erg. Maar probeer me ook voor te houden dat het positieve dingen heeft gebracht. Doordat ik niet meer werk, heb ik genoeg energie voor mijn gezinnetje. En daar geniet ik ontzettend van.

Sinds februari 2016 ben ik vrijwilligster bij de MSVN Noord- en Midden Limburg. Ik ben contactpersoon voor onze leden die in de gemeente Peel en Maas en in de gemeente Leudal wonen. Verder ben ik verantwoordelijk voor het welkom heten van onze nieuwe leden. Soms doe ik nog wat op facebook.