Hallo allemaal,

Sinds 2015 ben ik één van de (vrijwillig) MS-coaches bij de MSVN landelijk en sinds 2018 bestuurslid bij de MSVN Noord- en midden Limburg.
Van beroep ben ik re-integratiedeskundige. Sinds 2010 ben ik bekend met MS en weet ik uit eigen ervaring met welke dilemma’s je te maken krijgt, maar ook wat je kan helpen als je wilt werken met een aandoening.
Naast mijn eigen werkervaring voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt heb ik een Post – HBO training “ervaringsdeskundige coaches” gevolgd bij het Centrum Chronisch Ziek en Werk. Dit om lotgenoten zo goed mogelijk te kunnen adviseren.
Per telefoon en mail zijn wij bereikbaar voor leden en geïnteresseerden voor vragen over o.a. de volgende thema’s;

• Zelfmanagement, balans tussen werk- en privé leven.
  • Omgaan met fysieke en cognitieve klachten.
  • Communiceren met collega’s en leidinggevenden.
  • Voorzieningen en financiële regelingen, voor zowel de werknemer als werkgever.
  • Het vinden van een nieuwe baan of dagbesteding.

Als ervaringsdeskundigen zijn wij op de hoogte van de fysieke en cognitieve klachten waar je mee te maken kunt krijgen en weten we waar je daarvoor de juiste begeleiding kunt krijgen. Deze dienstverlening staat ook open voor werkgevers.

Het gezamenlijke doel is om mensen met MS zoveel mogelijk voor de arbeidsmarkt te behouden. Werk is belangrijk voor mensen en zoveel meer dan het verdienen van een salaris.

Vragen?
Bel of mail ons, aan deze dienstverlening zijn geen kosten verbonden. Meer info over onze bereikbaarheid is te vinden op :