We proberen deze website actueel te houden en voortdurend aan te vullen met nieuwe en  actuele informatie. Uw ideeën en wensen zijn hiervoor natuurlijk van harte welkom.
Een email naar noordenmiddenlimburg@msvereniging.nl kan ertoe bijdragen dat deze site voor MS-patiënten uit regio Limburg Noord & Midden nog meer toegevoegde waarde krijgt.

Wie meer informatie wil over relevante activiteiten, informatie over contactgroepen, verslagen van activiteiten of bijeenkomsten kan deze vinden door te klikken op één van de rubrieken in het menu rechts.
Veel leesplezier en houd onze website in de gaten!

Onderstaand ziet u een overzicht van de leden van in de werkgroep Limburg regio Noord & Midden met de contactpersoon voor uw regio.

NaamContactpersoon voor
Tamara van MalsenRegiocoördinator, Contactpersoon en FacebookGemeentes Weert, Echt, Maasgouw en Roerdalen
Linda van Ooijen-Lopes DiasContactpersoonGemeente Peel en Maas
Sarah Sanders-PendersFinancieel coördinator