We proberen deze website actueel te houden en voortdurend aan te vullen met nieuwe en  actuele informatie. Uw ideeën en wensen zijn hiervoor natuurlijk van harte welkom.
Een email naar noordenmiddenlimburg@msvereniging.nl kan ertoe bijdragen dat deze site voor MS-patiënten uit Noord en Midden Limburg nog meer toegevoegde waarde krijgt.

Wie meer informatie wil over relevante activiteiten, informatie over contactgroepen, verslagen van activiteiten of bijeenkomsten kan deze vinden door te klikken op één van de rubrieken in het menu rechts.
Veel leesplezier en houd onze website in de gaten!

Onderstaand ziet u een overzicht van de leden van in de werkgroep Noord en Midden Limburg met de contactpersoon voor uw regio.

Naam Contactpersoon voor
Linda van Ooijen-Lopes Dias Regiocoördinator en Contactpersoon Gemeente Peel en Maas
Sarah Sanders-Penders Financieel coördinator
Wendy Kip-Verstraaten Facebook, Website en Contactpersoon Gemeentes Beesel en Venlo