Ga naar hoofdinhoud
Logo Wereld MS Dag

Fotowedstrijd

Op Wereld MS dag wordt het startschot gegeven voor een maand lang bewegen. Dit kan door te wandelen of door een mooie route af te leggen met je fiets, rolstoel of scootmobiel.
Deze route is helemaal door jezelf te bepalen. Wij willen dit combineren met een leuke fotowedstrijd.

Klik ‘Virtuele Scoot/wandel/fiets tocht’ voor voor de mooiste routes bij jou in de buurt
.

Voor de fotowedstrijd stuur je een foto in die je tijdens het afleggen van jouw route hebt gemaakt. Deze foto wordt beoordeeld door een fotograaf en je kunt hier dan ook een leuke prijs mee winnen. Wat deze prijs is, is afhankelijk van het aantal deelnemers en het bedrag dat gedoneerd gaat worden.

De derde prijs wint 10% van de totale inleg. De tweede prijs 20%. En de eerste prijs gaat er met 30% van de totale inleg vandoor.
Voor deelname moet je dus wel doneren, de hoogte van deze donatie mag je wel zelf bepalen.

Back To Top