Bestel via onze pagina op Doelshop.nl. Je kiest de webshop en plaatst je bestelling zoals je dit altijd hebt gedaan. Je merkt geen verschil!
Door je aankoop doneert de webwinkel automatisch aan MS Vereniging Noord en Midden Limburg. Meer dan 250 webwinkels doen mee!

Waar komt deze donatie vandaan?
Als Doelshop.nl een ”klant” aanlevert aan een webshop ontvangt Doelshop een bonus als ”bedankje”. Dit is vaak een percentage van het aankoopbedrag. Doelshop geeft 75% van deze bonus door aan het doel van jouw keuze! De andere 25% gebruikt Doelshop voor onkosten.

Koop en doneer

Kopen via Doelshop is gratis doneren aan een goed doel. Het gaat per transactie om kleine bedragen, maar alle beetjes helpen!
Online shops betalen een bepaald percentage aan Doel Shop voor het aanbrengen van een klant. Doelshop draagt 75% van dit bedrag af aan het goede doel.
Meer dan 250 webwinkels (zoals bijvoorbeeld bol.com, Coolblue, Vodafone, KPN, Mediamarkt, Hema, Albert Hein en Zalando) doen mee.
Het assortiment is eindeloos, denk alleen al aan uw dagelijkse boodschappen, reizen,  telefoonabonnement, zorgverzekering, energiecontract, boeken, TV of computer, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bestellen via de webshops in Doel Shop.

Een boek kopen via Doelshop kan bijvoorbeeld € 0,40 opleveren, maar het afsluiten van een zorgverzekering kan oplopen tot enkele tientjes per verzekering.

Hoe het werkt

Shoppen via Doelshop is makkelijk!

Bij DoelShop.nl is het mogelijk om direct te beginnen zonder account:
Je gaat via DoelShop.nl naar de webwinkel, je plaatst je bestelling en rekent af. De bestelling wordt geleverd en de webwinkel doneert automatisch een klein bedrag aan MS Vereniging Noord en Midden Limburg.

Wanneer je besluit om een account aan te maken bij DoelShop.nl ontvang je na elke aankoop de volgende dag een email over het gedoneerde bedrag.
DoelShop.nl met account werkt als volgt:

1. Maak een account aan via www.doelshop.nl
    (of log in wanneer je al een account hebt)
  2. Kies MSVN Regio 401 als goed doel.
  3. Kies in het menu Webshop,  en selecteer je Webwinkel.
  4. Koop je product.
  5. Nadat je hebt afgerekend doneert de webwinkel automatisch.

Doel Shop stuurt een bevestiging van je aankopen en het bedrag dat de Webwinkel heeft gedoneerd aan  MS Vereniging Noord en Midden Limburg.

Direct naar de Doelshop pagina van MSVN noord en midden Limburg en steun ons met uw online aankopen bij uw favoriete webwinkel.

Belangrijk: