Ga naar hoofdinhoud

Verkoop sleutelhangers

Wendy Kip is druk bezig met het haken van vlinder sleutelhangers.
Deze sleutelhangers worden verkocht voor 2,- per stuk en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Klik hier voor meer informatie over de MSVN sleutelhangers.

Lever uw lege cartridges in en steun MSVN Limburg Noord & Midden

Heeft u thuis of op het werk nog lege cartridges liggen of is uw printerinkt bijna op? Deze kunnen geld waard zijn! De vergoedingen voor uw lege cartridges kunt u via het recycling programma van 123inkt.nl doneren aan MS Vereniging Limburg Noord & Midden .

Klik hier voor meer informatie over het recyclen van uw cartridges met MSVN Limburg Noord & Midden als goed doel.

Gratis doneren aan MSVN Limburg Noord & Midden via DoelShop.nl

Ga naar www.doelshop.nl, log in met uw account, selecteer MSVN regio 401 als goed doel en klik door naar de webwinkel die u wil bezoeken. Zodra u uw aankopen afrekent, doneert u gratis aan de MS Vereniging Limburg Noord & Midden . Meer dan 250 webwinkels doen mee!

Klik hier voor meer informatie over winkelen via DoelShop met MSVN Limburg Noord & Midden als goed doel.