De vele activiteiten en bijeenkomsten die de MS vereniging regio Noord en Midden Limburg organiseert zouden niet mogelijk zijn zonder hulp van onze vrijwilligers, sponsoren en donaties.

Op deze pagina vind je een overzicht van onze sponsoren en de mogelijkheden tot doneren.

Heldense Kantoor Installaties steunt ons met het printen van A3 posters.

Bloemsierkunst de Pit steunt ons met  een bloemetje

Gratis doneren

Elke organisatie die draait op vrijwilligers is voor een groot deel afhankelijk van donaties. U kan ons helpen door GRATIS te doneren bij online aankopen.

Gratis doneren is eenvoudig: Kies een webwinkel via doelshop.nl en plaats uw bestelling zoals u gewend bent.

Meer informatie over Gratis Doneren bij de honderden bekende en onbekende aangesloten webwinkels op DoelShop.nl vindt u op onze Gratis doneren bij online aankopen pagina.