Ga naar hoofdinhoud

Na de succesvolle en goed bezochte inloopmiddagen in het Laurentius ziekenhuis in Roermond zijn we in 2019 gestart met inloopmiddagen in het Viecuri Medisch Centrum in Venlo.
Ook in Venlo bleek de behoefte groot.
In 2022 start de MS Vereniging Noord en Midden Limburg met inloopmiddagen bij Libra Revalidatie & Audiologie  in Weert.

Wil jij meer weten over onze inloopmiddagen, heb jij vragen, heb jij behoefte aan tips of informatie over MS, wil jij weten wat de MS Vereniging allemaal doet voor haar leden of heb je behoefte aan contact met lotgenoten?

Kom dan naar onze inloopmiddagen van 2 uur tot 4 uur naar de vergaderruimte bij wachtruimte revalidatie in Libra Revalidatie & Audiologie in Weert.

Lid zijn van MS Vereniging Nederland is niet nodig. Ook niet leden zijn van harte welkom!

Route / Kamer

21 september 14:00 – 16:00 Vergaderruimte bij wachtruimte revalidatie
19 oktober 14:00 – 16:00 Vergaderruimte bij wachtruimte revalidatie
16 november 14:00 – 16:00 Vergaderruimte bij wachtruimte revalidatie

bezoek onze Inloopmiddagen Weert pagina voor meer informatie.

Meer informatie over onze MS Inloopmiddagen

Roermond