MS Inloopmiddagen, nu ook in Weert!

Na de succesvolle en goed bezochte inloopmiddagen in het Laurentius ziekenhuis in Roermond zijn we in 2019 gestart met inloopmiddagen in het Viecuri Medisch Centrum in Venlo.
Ook in Venlo bleek de behoefte groot.
In 2020 start de MS Vereniging Noord en Midden Limburg met inloopmiddagen in het st. Jans Gasthuis in Weert.

Wil jij meer weten over onze inloopmiddagen, heb jij vragen, heb jij behoefte aan tips of informatie over MS, wil jij weten wat de MS Vereniging allemaal doet voor haar leden of heb je behoefte aan contact met lotgenoten?

Kom dan op 10 maart van 2 uur tot 4 uur naar de Dr. Lohmankamer in het st. Jans Gasthuis in Weert,

bezoek onze Inloopmiddagen Weert pagina voor meer informatie of stuur een email naar msvnnoordmiddenlimburg@gmail.com voor al uw vragen.

Meer informatie over onze MS Inloopmiddagen

Roermond