In samenwerking met het st. Jans Gasthuis Weert organiseert de MS Vereniging Noord en Midden Limburg inloopmiddagen voor MS-patiënten, hun mantelzorgers, familieleden of naasten. Deze inloopmiddagen worden georganiseerd door de MS-patiëntenvereniging in samenwerking met de MS-verpleegkundige en de MS-neurologen van het st. Jans Gasthuis.

Locatiest. Jans Gasthuis Dr. Lohmanzaal , route 83 t/m 85
Vogelsbleek 5,  6001 BE Weert
De MS inloopmiddagen vinden plaats op onderstaande dinsdagmiddagen van 14.0016.00 uur. Het overzicht van de data van de dinsdagen waarop inloopmiddagen in Weert staan gepland in 2020 en onze kamer vindt u hier:
Datum Kamer
10 maart GEANNULEERD ivm Corona epidemie
14 april GEANNULEERD ivm Corona epidemie
12 mei GEANNULEERD ivm Corona epidemie
9 juni Dr. Lohmanzaal, route 83 t/m 85
8 september Dr. Lohmanzaal, route 83 t/m 85
13 oktober Dr. Lohmanzaal, route 83 t/m 85
10 november Dr. Lohmanzaal, route 83 t/m 85

Bij deze inloopmiddag kunt u in contact komen met lotgenoten en uw ervaringen delen met elkaar. Al uw vragen worden beantwoord door de aanwezige vrijwilligers van de MS Vereniging of eventueel aanwezige MS verpleegkundige en MS neurologen.

Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom.