Fotowedstrijd

Op Wereld MS dag wordt het startschot gegeven voor een maand lang bewegen. Dit kan door te wandelen of door een mooie route af te leggen met je fiets, rolstoel of scootmobiel.
Deze route is helemaal door jezelf te bepalen. Wij willen dit combineren met een leuke fotowedstrijd.

Klik ‘Virtuele Scoot/wandel/fiets tocht‘ voor voor de mooiste routes bij jou in de buurt
.

Voor de fotowedstrijd stuur je een foto in die je tijdens het afleggen van jouw route hebt gemaakt. Deze foto wordt beoordeeld door een fotograaf en je kunt hier dan ook een leuke prijs mee winnen. Wat deze prijs is, is afhankelijk van het aantal deelnemers en het bedrag dat gedoneerd gaat worden.

De derde prijs wint 10% van de totale inleg. De tweede prijs 20%. En de eerste prijs gaat er met 30% van de totale inleg vandoor.
Voor deelname moet je dus wel doneren, de hoogte van deze donatie mag je wel zelf bepalen.

Wil jij meedoen, doneer dan via onze  Wereld MS Dag 2021 pagina en stuur je foto samen met je bewijs van donatie naar msvnnoordmiddenlimburg@gmail.com
Nadat je gedoneerd hebt via bovenstaande pagina, ontvang je een email ter bevestiging van je donatie. Deze mail is voldoende als bewijs van donatie.

Een leuk weetje. Als je op bovenstaande link verder klikt kom je nog een leuke app tegen voor op je telefoon.

Iedereen mag meedoen! Jong en oud. Wandelend of rollend. Wel of of geen lid van MSVN Noord- en Midden Limburg. Dus geef het aan zoveel mogelijk vrienden door.

Deze fotowedstrijd loopt de hele maand Juni en uiterlijk de tweede week van Juli worden de winnende foto’s bekend gemaakt.