© Evelien Rijling

De subsidiëring van de MS Vereniging is door de overheid en fondsen drastisch verminderd. Daarom zijn wij altijd op zoek naar (nieuwe) manieren om onze activiteiten te kunnen bekostigen.
We organiseren diverse inzamelacties, zoals statiegeldacties bij supermarkten en collectes.

Daarnaast zijn sponsoring, donaties en giften zéér welkom.

Ideetje

Veel organisaties werken aan teambuilding /activiteiten waarbij samenwerking centraal staat. Is het een idee om samen met je collega’s een actie voor de MS Vereniging op te zetten? Je kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Wil jij ook collectant worden?

Eens per jaar organiseert de landelijke MS Vereniging samen met het MS Fonds, een grote collecteweek. Dit jaar is dat van 27 juni t/m 2 juli.
We zijn altijd op zoek naar coördinatoren en collectanten.
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk op: http://www.nationaalmsfonds.nl/ms-collecte