Rayon Ede-Wageningen e.o.

MSVN Rayon Ede-Wageningen organiseert diverse activiteiten voor haar leden.

Leidraad voor de activiteiten is dat het betrekking heeft op lotgenotencontact.
Kernwoorden: herkenning, perspectief, informatie.

Een actueel overzicht van de geplande activiteiten staan op deze site onder Agenda. Natuurlijk zijn een partner, familielid of kennis ook van harte welkom.

Heb je een idee of wens voor een activiteit? Laat het ons weten.
Wil je zelf eens iets – misschien eenmalig – organiseren? Ook dat horen wij graag. We nodigen je dan graag uit om dit met ons te bespreken.

Huisbezoek

Als je net de diagnose hebt MS hebt gekregen en lid bent geworden van de MS vereniging, dan wil je misschien graag met een vrijwilliger / lotgenoot van de MS vereniging praten over de vragen die er bij je zijn. Daarom wordt er na aanmelding van een nieuw lid binnen ons rayon altijd contact opgenomen door een vrijwilliger om te vragen of er behoefte is aan nadere toelichting of een huisbezoek. Uiteraard mogen bestaande leden ook vragen om een huisbezoek. Dat kan om diverse en -of uiteenlopende redenen, bijvoorbeeld over aanpassingen in de woning of persoonlijke kwesties.