Agenda voor 2022
Op de pagina terugblik-activiteiten staan korte verslagen van uitgevoerde activiteiten.

Maandagavond 11 april 19.30-21.30 uur huiskamerbijeenkomst in Ede

Doel van deze huiskamerbijeenkomst is om in kleine kring de gelegenheid te bieden tot contact met andere MS-patiënten. Bij een kopje koffie of thee is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag, tips, wil je iets vertellen of meer weten? Je bent van harte welkom. Er wordt over veel verschillende onderwerpen gesproken, niet alleen over MS.

Zaterdag 28 mei 15.00-17.00 uur gezellige borrel

Restaurant Klein Zwitserland in Ede, gedetailleerde informatie volgt t.z.t. na je aanmelding.
We nemen dan ook afscheid van Alma van de der Pol als vrijwilliger van rayon Ede-Wageningen, zij
verhuist in juni naar Klazienaveen.

Maandagmiddag 20 juni 14.30-16.30 uur huiskamerbijeenkomst in Ede

De bijeenkomsten worden gehouden in Ede. Na opgave ontvang je het adres en telefoonnummer. Wil je bij een van deze bijeenkomsten aanwezig zijn, alleen of samen met je partner of een andere introducé? Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van je naam en het aantal personen.

Woensdag 24 augustus 2022  Vlegeldag in Bennekom

Er zijn altijd vrijwilligers nodig om samen zoveel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst van het rad van fortuin is geheel ten gunste van het rayon Ede Wageningen. Hiermee wordt bespaard op kosten en worden de eigen bijdragen van de leden bij activiteiten beperkt. Wil je hierbij – de hele dag of een aantal uren – als vrijwilliger helpen? Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van je naam, welke uren je bij voorkeur helpt en het aantal personen.

Graag tot ziens en tot horens!

Met vriendelijke groet,

Tonnie, Alma en Pauline

Correspondentieadres:    MSVN Ede-Wageningen

p/a Pienemanstraat 82, 6717 WG Ede

Mail: MSVNEdeWageningen@gmail.com

Op www.msvereniging.nl/gelderland-zuid is meer te lezen over rayon Ede-Wageningen en de andere actieve rayons in Gelderland Zuid.

Vragen, Ideeën of Suggesties?
Heb je vragen over deze activiteiten? Laat ze ons weten.
Ook ideeën en suggesties zijn van harte welkom. Deel ze met ons per mail, telefoon of tijdens een bijeenkomst.

Belangstelling maar geen lid van MS Vereniging Nederland?
Zie onder Help mee hoe je lid of vrijwilliger kunt worden.