Ga naar hoofdinhoud

Programma MSVN Ede Wageningen voorjaar 2023

We kijken terug op een jaar waarop corona weliswaar nog zijn stempel heeft gedrukt, maar waarin gelukkig wel weer meer mogelijk was. Er zijn 3 huiskamerbijeenkomsten geweest en een informatieve bijeenkomst met een voorlichter van de MSVN. Verder was er de borrel bij restaurant Klein Zwitserland en het kerstdiner bij Moeke.
Marliek helpt ons nu met het bijhouden van de website en binnenkort zal Pauline het versturen van de mailingen en het bijhouden van de mailbox waarschijnlijk kunnen overdragen zodat ze zich kan concentreren op de functie van penningmeester.
We horen het nog steeds graag als je het leuk vindt om eenmalig een activiteit voor de afdeling te organiseren. Nieuwe inbreng is altijd welkom èn nodig!

Voor de eerste helft van 2023 hebben we de volgende activiteiten gepland:

Dinsdagmiddag 31 januari 2023 14.30-16.30 uur huiskamerbijeenkomst in Ede
Vrijdagmiddag 17 maart 2023 14.30-16.30 uur huiskamerbijeenkomst in Ede

Het doel van de huiskamerbijeenkomsten is om in kleine kring de gelegenheid te bieden tot contact met andere MS-patiënten. Bij een kopje koffie of thee is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag, tips, wil je iets vertellen of meer weten? Je bent van harte welkom. Er wordt over veel verschillende onderwerpen gesproken, niet alleen over MS.

De bijeenkomsten worden gehouden in Ede. Na opgave ontvang je adres en telefoonnummer.

Wil je bij hierbij aanwezig zijn, alleen of samen met je partner of een andere introducé? Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van de datum van de huiskamerbijeenkomst, je naam en het aantal personen.

Zaterdagmiddag 6 mei 2023 lunch en museumbezoek Beeldengalerij Het Depot in Wageningen
Beeldengalerij Het Depot is een museaal podium voor de hedendaagse beeldhouwkunst. De collectie beelden bestaat uit torsen en fragmenten van het menselijk lichaam. De gebouwen zijn geheel rolstoeltoegankelijk.  Restaurant Linnaeus heeft als specialiteit groenten en vergeten groenten. De groenten en kruiden komen uit de directe omgeving en zijn dagelijks vers net als alle ingrediënten die in het restaurant gebruikt worden.

Behalve museum en restaurant kan ook Arboretum De Dreijen bezocht worden via een ingang aan de Arboretumlaan 4 in Wageningen.

Wil je hierbij aanwezig zijn, alleen of samen met je partner of een andere introducé? Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van je naam en het aantal personen.
Na aanmelding volgt nadere informatie over het programma.

We wensen iedereen een heel goed 2023 en graag  tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Pauline en Tonnie

Correspondentieadres:    MSVN Ede-Wageningen

p/a Pienemanstraat 82, 6717 WG Ede

Mail: MSVNEdeWageningen@gmail.com

Op www.msvereniging.nl/gelderland-zuid is meer te lezen over rayon Ede-Wageningen en de andere actieve rayons in Gelderland Zuid.

Vragen, Ideeën of Suggesties?
Heb je vragen over deze activiteiten? Laat ze ons weten.
Ook ideeën en suggesties zijn van harte welkom. Deel ze met ons per mail, telefoon of tijdens een bijeenkomst.

Belangstelling maar geen lid van MS Vereniging Nederland?
Zie onder Doe mee hoe je lid of vrijwilliger kunt worden.