Fijn dat je een kijkje neemt op onze site!

De MS Vereniging Nederland is de enige patiëntenvereniging in Nederland voor mensen met Multiple Sclerose (MS) en hun naasten.

De vereniging geeft, op landelijk én regionaal niveau, voorlichting over de mogelijkheden in de gezondheidszorg en behartigt de belangen van mensen met MS bij onder meer de overheid, zorgaanbieders en zorgverzekeraars.
Daarnaast is communicatie met de leden en andere belangstellenden een belangrijke taak.

We proberen je via deze site vooral op de hoogte te houden van activiteiten in onze regio. Kijk gerust eens verder.

Heb je ideeën of wensen? Die zijn altijd welkom!

Bekijk hier de agenda’s van de rayons:

Februari

23Feb19:3020:30MS Talk live19:30 - 20:30 vanuit je eigen huis Organisator: MS Vereniging Brabant Zuid-Oost Regio:Amsterdam,Brabant Noord-Oost,Brabant West,Brabant Zuid-Oost,Flevoland,Friesland,Gelderland Zuid,Groningen / Noord Drenthe,Nederland,Noord en Midden Limburg,Noord Holland,Overijssel Noord/Zuid-Drente,Twente,Utrecht,Zeeland,Zuid Limburg,Zuid-Holland Noord,Zuid-Holland Oost,Zuid-Holland Zuid