Friesland

Welkom bij de Werkgroep Friesland! We vullen deze website voortdurend aan met nieuwe, actuele gegevens. Uw ideeën en wensen daarvoor zijn natuurlijk van harte welkom. Een mailtje naar friesland@msvereniging.nl kan eraan bijdragen dat deze site voor MS-patiënten uit Friesland nog meer toegevoegde waarde krijgt.

Contactgegevens regio Friesland

Algemeen e-mailadres
friesland@msvereniging.nl

Voorlichting
jmkool@kpnmail.nl

De werkgroep Friesland heeft een aantal contactgroepen. De contactgroepen in Friesland hebben elk een eigen contactpersoon. Zij kunnen meer informatie over de bijeenkomsten geven. Op deze pagina vindt u een overzicht met onder andere de telefoonnummers.

Elke contactgroep organiseert een aantal bijeenkomsten. Tijdens zo’n bijeenkomst kunnen gastsprekers aanwezig zijn of wordt gewoon gezellig gekletst of juist veel ervaringen uitgewisseld.

Contactgroepen

Burgum / Noord Oost Friesland
Hanneke Kool
jmkool@kpnmail.nl
2e maandagmorgen van de maand

Drachten
Karin Visser
karin@molvis.nl
3e dinsdagavond van de maand

Bolsward
Anneke Plat
annekeplat35@gmail.com
elke tweede vrijdagmorgen in maanden september, november, januari en maart

Franeker
Greet Bouma
06-22073269
m.s.franeker@hotmail.com
1e donderdagmorgen van de maand

Wolvega
Jacquelien Prinsen
msweststellingwerf@hotmail.com

Leeuwarden
Margreet Snijder
margreetsnijder@hotmail.nl
3e donderdagmiddag van de maand

Jongerengroep
Karin Visser
karin@molvis.nl
1 x in de 2 maanden

Volg ons op Social Media

Steun de MS vereniging regio Friesland!

MS Vereniging Nederland ontvangt weinig overheidssubsidie. Daarom zijn wij genoodzaakt zelf financiële middelen te genereren. Wij kunnen dan de activiteiten voor onze leden, binnen de gestelde kerntaken; lotgenotencontact, informatievoorziening en belangenbehartiging, blijven financieren en organiseren.

De sponsorwerkgroep van de regio Friesland probeert fondsen te werven via sponsoracties bij sportevenementen, bij regionale bedrijven en samenwerking te zoeken met serviceclubs. Via onze “statiegeld bon actie” vragen wij klanten van supermarkten om hun emballage bon te doneren aan onze werkgroep. Wij stellen iedere donatie, sponsoring of gift enorm op prijs. Voor vragen over hoe u een bijdrage zou willen leveren, kunt u mailen met  onze financieel coördinator: Bart G.J. Käller, emailadres: bartkaeller@hetnet.nl.

Bankdetails voor donaties:
MS Vereniging Nederland inz. Giften
Rekening: NL23 INGB 000 6560492
Omschrijving: Donatie Regio Friesland 603

Dank u wel.

Evenementen in de regio Friesland

• Regiocoordinator
    Tineke Broersma
  • Telefoon
  • Secretaris
    Margreet Snijder
  • Website & nieuwsbrief