Welkom bij regio Flevoland!

In de regio zijn er twee vrijwilligers (Lia en Marcia) die zich inzetten om voor de MS-community van regio Flevoland verbinding, gelijkgestemdheid, sociaal contact te creëren.

Wil jij weten wie we zijn? Wij stellen ons graag even voor op de pagina ‘Wie zijn wij?’

In de sidebar (menu) van de regio vind je onze nieuwsbrief, social media platforms en ideeënbus. Hiernaast vind je ook handige informatie, mogelijkheden per stad (o.a. WMO, Mantelzorg) voor mensen met MS.

Wil je in contact komen met ons team en/of ons directe vragen stellen dan kun je altijd mailen naar: flevoland@msvereniging.nl

Regio Flevoland zoekt helpende handen. Wil je helpen bij de organisatie van activiteiten? Neem dan contact op met Annette Veltman, vrijwilligerscoördinator van MS Vereniging Nederland via: a.veltman@msvereniging.nl. Alle hulp is welkom!

Maart

Di05Mar11:00Di12:00Cursus RediscoverMe

Regio nieuws

Themabijeenkimst stamceltherapie