Welkom

Werkgroep Brabant Zuid-Oost organiseert activiteiten en bijeenkomsten voor mensen met Multiple Sclerose en hun naasten.
Contactpersoon: Alda Bouten: brabantzuidoost@msvereniging.nl

Uit welke vrijwilligers de werkgroep bestaat kun u zien op de pagina “De werkgroep“.

Als u lid bent geworden van de MS Vereniging Nederland en u woont in de regio Zuid-Oost Brabant, dan wordt u automatisch in onze regio ingedeeld. U kunt uiteraard bij alle regio’s terecht voor activiteiten als themadagen of lotgenotencontact. In de activiteitenkalender vindt u de activiteiten van alle regio’s vermeld.

Corona maatregelen

Vanwege de corona-maatregelen bij fysieke activiteiten en bijeenkomsten vragen we alle deelnemers om met een QR code te laten zien dat zij veilig kunnen deelnemen. We hanteren hierbij dus dezelfde toegangsregels die gelden voor onder meer de horeca.

Lees meer in de corona-richtlijnen van MS Vereniging Nederland.

Wilt u ons versterken?

We zijn dringend op zoek naar een beheerder Social Media en een Website-beheerder.

MSVN Zuid Oost Brabant is ook te vinden op

Voor advies of een luisterend oor, bel de MS-Telefoon:

088 – 374 8585