Werkgroep Brabant Zuid-Oost organiseert activiteiten en bijeenkomsten voor mensen met Multiple Sclerose en hun naasten.
Contactpersoon: Manuela van der Sommen: brabantzuidoost@msvereniging.nl

Als je lid bent geworden van MS Vereniging Nederland en je woont in Zuid-Oost Brabant, dan word je automatisch in onze regio ingedeeld. Je kunt uiteraard bij alle regio’s terecht voor activiteiten als themadagen of lotgenotencontact. In de activiteitenkalender vind je de activiteiten van alle regio’s vermeld.

We zijn dringend op zoek naar nieuwe leden om de werkgroep uit te breiden, zodat we makkelijker meerdere activiteiten kunnen organiseren. Lijkt het je wat om mee te denken en te doen? Stuur dan een mail naar:  brabantzuidoost@msvereniging.nl

Uit welke vrijwilligers de werkgroep bestaat kun u zien op de pagina “De werkgroep“.

Wij zijn ook te vinden op

Logo Facebook

Kom jij ons versterken?