Steun ons

Elke organisatie die draait op vrijwilligers is voor een groot deel afhankelijk van donaties.
Wilt u ons sponsoren? Neem dan contact met ons op via de mail: BrabantWest@MSVereniging.nl

Onze sponsoren:

Mariska Luijten-Timmermans

Eén van onze leden Mariska Luijten-Timmermans heeft MS en is lid van de vereniging. Zij schildert graag en exposeert haar schilderijen. Voor een periode van 3 maanden heeft ze haar schilderijen geëxposeerd en heeft zij voor elk verkocht schilderij 20% gedoneerd naar MS Vereniging Brabant-West.

Hier zijn wij hier heel blij. Dank je wel Mariska!

Op haar Facebook-pagina staat meer informatie over Mariska Luijten-Timmermans en haar schilderijen Mariska’s Schilderijen.

Daarnaast heeft Mariska Luijten-Timmermans de volgende actie opgezet:

Mariska Luijten-Timmermans, bekend met MS en lid van onze regio, maakt ook Torso’s en Kersthoofden. Ook hiervan gaat een deel van de opbrengst naar onze regio.

VVA-Informatisering

Een mooi initiatief van VVA-informatisering!
Hartelijk dank!
Wij zijn hier heel blij mee en wij gaan dit mooie bedrag besteden binnen onze regio Brabant-West.