Welkom bij Brabant-West

Als u lid bent geworden van de MS Vereniging Nederland en u woont in de regio Brabant-West, dan wordt u automatisch in onze regio ingedeeld. U kunt uiteraard bij alle regio’s terecht voor activiteiten als themadagen of lotgenotencontact.

De regio Brabant-West is sinds eind 2020 weer actief.

regio Brabant-West

Laatste nieuws:

Onze 1e uitnodiging voor 26 juli in Breda. Graag aanmelden via onze mail. MSVN BrabantWest
Ga voor informatie naar de tab Agenda aan de rechterkant of kijk onderaan deze pagina.

Ook is onze nieuwsbrief van de maand juli. Ga de tab Nieuwsbrieven aan de rechterkant.

Sponsor

Eén van onze leden Mariska Luijten-Timmermans heeft MS en is lid van de vereniging. Zij schildert graag en exposeert haar schilderijen. Tot eind augustus heeft zij een expositie in de wachtruimte van tandartspraktijk GTR Tandartsen, Noorderstede 1 in Sprundel. Voor elk verkocht schilderij doneert zij 20% naar MS Vereniging Brabant-West. Inmiddels zijn er al 5 schilderijen verkocht.

Hier zijn wij hier heel blij. Dank je wel Mariska!

Mariska Luijten-Timmermans schildert eventueel ook op aanvraag, mocht je liever iets anders willen. Zij is te bereiken via e-mail: LuijtenMariska@GMail.com

Op haar Facebook-pagina staat meer informatie over Mariska Luijten-Timmermans en haar schilderijen Mariska’s Schilderijen.

Schilderijen die hangen in de expositie is de prijs op aanvraag. De andere schilderijen bieden vanaf € 25,–.
Op de schilderij ‘Kip’ kan geboden worden. Mail hiervoor naar: LuijtenMariska@GMail.com

Sociale media

Regio West Brabant heeft een Besloten Facebook-groep,

klik op facebook en wordt ook lid:

De Werkgroep

liggend: Marga; links: Jeroen;