Jeroen Musters
Jeroen Musters, regiocoördinator Brabant West

De regio Brabant-West bestaat uit ongeveer 320 aangesloten leden. Zij wonen in het gebied dat zich uitstrekt van Bergen op Zoom tot Oosterhout.

Doel van de regionale werkgroep is om de landelijke kerntaken van de vereniging zo goed als mogelijk te vertalen naar de leden en hun naasten in ons eigen gebied. Deze kerntaken zijn: belangenbehartiging, lotgenotencontact en informatievoorziening.

Zin om mee te helpen?
Wij zoeken helpende handen om de werkgroep vorm te geven. De nieuwe regiocoördinator Jeroen Musters wil graag samen met enkele andere leden een mooi regionaal programma ontwikkelen. Help je mee?

Meer informatie? Leuke ideeën? Tijd om te helpen?  Stuur een mailtje naar brabantwest@msvereniging.nl

Agenda najaar 2020

De coronapandemie zorgt voor extra uitdagingen bij het opstarten van een nieuwe werkgroep. Zo is het organiseren van fysieke activiteiten en bijeenkomsten op dit moment helaas niet mogelijk. Maar dat geeft extra motivatie om na te denken over wat we nu wél zouden kunnen betekenen voor elkaar.

Heb je ideeën dan zijn die van harte welkom! In november zal hierover ook een mail aan de leden worden verstuurd.