De regio Brabant-West is sinds eind 2020 weer actief. De regio heeft ongeveer 320 leden.

Doel van de regionale werkgroep is om de landelijke kerntaken van de vereniging zo goed als mogelijk te vertalen naar de leden en hun naasten in onze regio. Deze kerntaken zijn: belangenbehartiging, lotgenotencontact en informatievoorziening.

De Werkgroep

Regiocoördinator
Jeroen Musters             e-mail Coördinator BrabantWest

Lesly Deijkers                e-mail Penningmeester BrabantWest

Annette Bredius             e-mail MSVN BrabantWest

Algemeen                      e-mail BrabantWest@MSVereniging.nl

Plannen 2021

In december 2020 is aan de leden in de regio een bericht gestuurd om een beeld te krijgen van de wensen. We hebben al een aantal enthousiaste reacties mogen ontvangen. Op basis hiervan zullen we verdere plannen maken. Heb je geen mail van ons ontvangen maar wil je wel graag op de hoogte blijven en van onze activiteiten? Stuur s.v.p. je mailadres naar secretariaat.msvn.brabantwest@gmail.com.

Regio West Brabant heeft sinds kort een besloten groep op Facebook, klink op deze link en neem meteen een kijkje:

Een mooi initiatief van VVA-informatisering!
Hartelijk dank!
Wij zijn hier heel blij mee en wij gaan dit mooie bedrag besteden binnen onze regio Brabant-West.