In het MS-infocentrum ontmoet je ook lotgenoten. Via lotgenotencontact vindt ook een belangrijke informatie-uitwisseling plaats over vaak praktische problemen die je als patiënt ervaart.

Het centrum wordt bemand door vrijwilligers van het ziekenhuis. De MS-verpleegkundigen  lopen regelmatig binnen voor een gesprek of om vragen te beantwoorden. U loopt makkelijk binnen voor een persoonlijk gesprek, een luisterend oor of aanvullende informatie over zaken die MS aangaan.

Data:

• Donderdag 16 juni                     9.30 – 12.00 uur
  • Donderdag 15 september         10.00 – 12.00 uur
  • Donderdag 20 oktober               9.30 – 12.00 uur
  • Donderdag 17 november           9.30 – 11.30 uur
  • Donderdag 15 december           9.30 – 12.00 uur.

Het MS-infocentrum een plek gekregen op de 1e etage van het nieuwe ziekenhuis vlakbij de polikliniek Neurologie. Koffie en thee staan voor U klaar

U kunt er altijd binnen lopen met vragen over MS, over de behandeling of voor een gesprekje met één van de vrijwilligers.

De organisatie is in handen van het team infocentrum Bernhoven en Marion van de Ven; e-mail: marionvdven@gmail.com.