Lettergrootte: e E Sitemap

Belangenorganisatie – Voorlichting – Lotgenotencontact – Activiteiten – Persoonlijk advies

Welkom op de website van MS Vereniging regio Zuid Limburg

Elk jaar worden er activiteiten georganiseerd, al dan niet met een bepaald thema, maar ook avonden gericht op informatievoorziening en/of belangenbehartiging.

Wanneer u lid bent van de MS Vereniging Nederland en woonachtig in regio Zuid Limburg informeren wij u via email over alle activiteiten in onze regio.
Onze activiteiten en bijeenkomsten worden ook aangekondigd op onze Facebook pagina.

MS Vereniging Nederland geeft mensen met MS een stem!
Ja, ik word lid en laat mijn stem horen! Dat kan via deze link: https://msvereniging.nl/lid-worden/
Wij hopen u als lid te mogen verwelkomen.

MS Vereniging regio Zuid – Limburg
is op zoek naar een nieuwe Regiocoördinator

Direct naar vacature …

november

11nov18:3021:30FeaturedThemabijeenkomst MS Nieuwe ontwikkelingen18:30 - 21:30 Zuyderland Medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1 Evenement georganiseerd door: Academisch MS Centrum Limburg Evenement type:Noord en Midden Limburg,Zuid Limburg

Leden van de MS Vereniging uit de regio Zuid Limburg met een geldig email adres ontvangen automatisch een uitnodiging via email.