Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen
  • Informatie digitaal (februari 2013)

In januari 2012 zijn wij gestart informatie, zoals het MS Regionaal en de uitnodigingen voor de contactavonden, digitaal te versturen.
Wij zijn ons bewust dat wij op deze manier niet alle leden bereiken.
Na een verzending ontvangen wij regelmatig foutmeldingen met de mededeling dat het bericht niet bezorgd kan worden of het adres niet bestaat.
Heeft u al geruime tijd geen e-mail van ons ontvangen of u weet niet zeker of uw (juiste) e-mailadres bij ons bekend is, geef dit door via  zuidhollandoost@msvereniging.nl . Vermeldt dan wel uw naam en eventueel lidnummer zodat wij het e-mailadres aan de juiste persoon kunnen koppelen.

 

  • Onderzoek naar de Internetcursus MinderZorgen van VUmc en GGZinGeest (8 februari 2013)

Onderzoek naar de Internetcursus MinderZorgen van VUmc en GGZinGeest”>Rosa Boeschoten (promovendus/psycholoog) zou graag in contact komen met mensen met MS voor haar onderzoek naar een internetcursus voor Somberheidsklachten bij MS.

De internetcursus genaamd ‘Minder Zorgen’, is gericht op het aanpakken van problemen en duurt vijf weken waarbij begeleiding door een coach via internet plaatsvindt. Het gehele onderzoek vindt via internet plaats. Aanmelden voor het onderzoek kan via  minderzorgen@ggzingeest.nl

Vragen over het onderzoek naar de Internetcursus MinderZorgen?
Neem dan rechtstreeks contact op met Rosa Boeschoten via r.boeschoten@ggzingeest.nl of 020-788 4659.
Lees hier de brochure voor meer informatie over het onderzoek.

 

 

  • Koken met smaak (21 februari 2011)Koken met Smaak

Vanaf 1 april 2011 komt het kookboek “KOKEN MET SMAAK voor mensen met symptomen” op de markt. Dit kookboek is geschreven door Astrid Slettenaar, MS-verpleegkundige en inmiddels ook geregistreerd Verpleegkundig Specialist. Vanuit haar brede ervaring, haar grote kennis en vele contacten in de wereld van MS heeft zij dit kookboek met recepten èn handige tips samengesteld.

(Kosmos uitgevers / ISBN 978-902154933-0 / € 18,95)

Home ZHO

 

 

 

 

X