skip to Main Content
Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

Dinsdag 15 maart was de tweede bijeenkomst van de MS groep op Goeree Overflakkee. In het gebouw van Nieuw Rijsenburgh werd deze lotgenotencontact bijeenkomst gehouden. Deze dag stond in het teken van Tai Chi Tao. Willy en Durk Visser kwamen hierover vertellen en lieten de deelnemers ook ervaren wat het is. Het werd een actieve middag waarin Willy en Durk de deelnemers lieten kennismaken met Tai Chi Tao. Een bijzondere ervaring voor de meeste deelnemers, iedereen deed enthousiast mee.

WP_20160315_14_07_34_Pro

Willy Visser laat zien wat Kinesiologie dan doen met het lichaam, onder toeziend oog van Durk Visser

Tai Chi Tao is een rustige, zachte manier om te bewegen en een ieder op zijn/haar niveau mee te kunnen laten doen aan bewegen.

Bewegen is een goed middel om zo actief mogelijk te blijven en de spieren te blijven activeren ook al lukt dit soms niet, middels goede aanwijzingen van Willy en Durk kon dit op een prettige wijze worden ervaren.
Wij danken Willy en Durk voor de voorlichting over Tai Chi Tao. Meer informatie hierover is te vinden op: http://www.praktijkdeloods.nl/
Na afloop van de presentatie was er nog ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen over M.S. en de ervaringen die een ieder hiermee opdoet.
Met dank aan Cura Mare voor het belangeloos beschikbaar stellen van de ruimte.
Tot de volgende bijeenkomst.
Back To Top
X