skip to Main Content
Lettergrootte: e E Sitemap

Dirk, Laura, Joyce en Martin msgroep

Het lotgenotencontact M.S. Goeree Overflakkee wordt momenteel georganiseerd door Dirk, Laura, Joyce en Martin.

In het begin van 2008 heeft Martin na een speurtocht over het eiland Goeree Overflakkee gemerkt dat er geen gespreksgroep was voor mensen met M.S.

Vanuit ervaringen gehoord van andere mensen met M.S. in andere regio’s en hun enthousiaste verhalen over een lotgenotencontactgroep besloot hij dat wat er nog niet is maar op te gaan zetten.

Vernomen dat zo’n groep wel heeft bestaan op het eiland is hij op zoek gegaan via de MSVN naar personen met M.S. en heeft deze personen via een schrijven benaderd. Geinformeerd naar interesse naar een lotgenotencontactgroep en op deze manier een start gemaakt.

Na een jaar inactief te zijn geweest in 2013 met het werk voor de M.S. groep. Hebben een aantal mensen de draad nu weer opgepakt en is er sprake van een doorstart in januari 2014.

Ook hoor ik regelmatig dat mensen druk aan het werk zijn of andere bezigheden hebben. Dit is goed om te horen, vele mensen met MS kunnen gelukkig nog aan het arbeidsproces deelnemen. Aan de andere kant maakt dit het inplannen van bijeenkomsten wel eens lastiger. En moeten we wel eens genoegen nemen met minder mensen die op een bepaalde tijd in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan de bijeenkomst. Maar dit houdt niet in dat deze mensen niet geïnteresseerd zijn in de bijeenkomsten! Zo probeer ik via het uitgeven van nieuwsbrieven ook deze personen op de hoogte te houden van de gebeurtenissen.

Deze website is ook een middel om de mensen goed te kunnen blijven bereiken en ik wens u ook veel plezier met het doorbladeren van deze site.

In de linkerkolom kunt de de diverse items terugvinden waar we recentelijk aandacht aan hebben besteed.

In de agenda staan de ingeplande bijeenkomsten. Wel graag van te voren opgeven! Ook worden er regelmatig sprekers uitgenodigd voor deze bijeenkomsten. Ideeën hiervoor zijn van harte welkom?

Vragen of suggesties kunt u sturen naar: m.vermeulen592@upcmail.nl

Lotgenotencontact M.S. Goeree Overflakkee nu ook op Facebook

 

Back To Top
X