Lettergrootte: e e Sitemap

3 Vacatures

(1) Rayon coördinator Woerden M/V

Voor het rayon Woerden zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe Rayon coördinator op vrijwillige basis.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met doorzettingsvermogen. Aangezien je werkt met andere vrijwilligers en bestuurders in regio Utrecht en met name het rayon woerden, is het beslist geen dagtaak. Wij hopen dat je een hoge mate van zelfstandigheid bezit.

Als rayon coördinator ben je het gezicht van de MS-vereniging in jouw regio! Je zorgt voor de uitvoering van het Rayon beleid en behartigt de belangen van het rayon Woerden in de regio. Je bezoekt de vergaderingen en adviseert het regio bestuur.
In deze functie werk je nauw samen met het regio bestuur Je adviseert en ondersteunt hen bij de bestuursvergaderingen,. Tevens houd je toezicht op verenigingsactiviteiten in het algemeen en initieer je lokale en regionale verenigingsbijeenkomsten.
Je bent in staat op verschillende niveaus te schakelen via eigentijdse communicatiekanalen.
Als rayon coördinator werk je samen in een collegiaal rayon team, met name voor kennisdeling, overleg en inspiratie, waarin een bijdrage van je wordt verwacht.

Competenties zijn: Proactief, empathisch, analytisch, omgevingsgevoelig en daadkrachtig.

(2) Rayon coördinator Utrecht stad M/V

Voor het rayon Utrecht stad zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe Rayon coördinator op vrijwillige basis.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met doorzettingsvermogen. Aangezien je werkt met andere vrijwilligers en bestuurders in regio Utrecht en met name het rayon Utrecht stad, is het beslist geen dagtaak. Wij hopen dat je een hoge mate van zelfstandigheid bezit.

Als rayon coördinator ben je het gezicht van de MS-vereniging in jouw regio! Je zorgt voor de uitvoering van het Rayon beleid en behartigt de belangen van het rayon Utrecht stad in de regio. Je bezoekt de vergaderingen en adviseert het regio bestuur.

(3) Rayon coördinator Veenendaal M/V

Voor het rayon Veenendaal zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe Rayon coördinator op vrijwillige basis.