Sponsorduik weekend   25-26/08/2018

In het weekend van 25-25/08/2018 houdt de Regio Utrecht een sponsor duik weekend waar u onder leiding van een PADI bevoegd instructeur een proefduik kunt maken.

De benodigde materialen zijn bij ons aanwezig!

Dit is voor de geïnteresseerde een unieke kans om kennis te maken met MS en Duiken.

Er worden geen conditie eisen gesteld.

Mocht u zo gefassineerd en enthousiast geworden zijn dan kunnen wij u ter plaatse inlichten over de te volgen weg naar een brevet.

U krijgt ter plaatse een uitleg over het materiaal en de voor deze duik benodigde theoretisch kennis.  De maximale diepte zal tussen de 5 en 10 meter liggen afhankelijk hoe de persoon reageert onderwater.

De kosten van deze proefduik (€20.=) komen geheel ten gunste van de MS-vereniging verder zijn er versgebakken warme stroopwafels, koffie en thee ook zal er informatie zijn over de vereniging, en de rayon bijeenkomsten die geheel vrijblijvend zijn.

Dit zal plaatsvinden in de Vinkeveense plassen op zand eiland 4

AdresBaambrugse Zuwe 143, 3645 AE Vinkeveen

Route beschrijfing

kaart Duikgebied

Baars & zicht

snoek & zicht

Les materialen worden ter beschikking gesteld door de lokale duikshop ter plaatse Air diving, met dank aan Mike die ook de verguningen voor het duiken en de stand ter beschikking stelt in samenwerking met het waterschap Ronde Venen.

Wij hopen daar te verwelkomen en een geslaagd weekend van te maken

Van 10.00 uur tot 15.30 uur.